Онлайн слот Rise of Ra от Amusnet

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
5-3
RTP
95.8%
Джакпот игра
Дата на пускане
2014
Линии за слот
15
Волатилност
Средна
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
5
Максимална печалба
10 000x
Wild символ
Минимален залог
15
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Древни цивилизации
Максимален залог
300
Бонус игра
Мултипликатор

Подобни слотове

Къде да играем Rise of Ra

Факти и специфики на играта

Rise of Ra Онлайн СлотМного търсачи на съкровища са се впускали в преследване на богатство поради мита, че всички древноегипетски богове са били погребани в гробници заедно с техните съкровища. Ако искате да се докоснете до магията на Древен Египет, то онлайн слота Rise of от разработчиците Amusnet (EGT) е точно за вас. Ще бъдете отведени до гробниците на бога на слънцето Ра, където ще търсите древни реликви и сандъци със съкровища, които ще се продават на добра цена на пазарите за антики. С широка гама от комбинации от кредити и кредитни залози слота е подходящ за различни играчи с различен бюджет.

Бонус функции

Символи в играта

Древни предмети, включително антични вази, стенописи, сандъци със съкровища и други, са сред символите в Rise of Ra EGT. Можете да се молите на Бога Слънце в тази игра за щедри печалби и тези печалби несъмнено ще ви дойдат благодарение на Wild и Scatter символите на играта, Gamble Bonus кръг и изключително доходоносната функция Jackpot Cards Mystery, която предлага значителни парични изплащания. Веднага прави впечатление, че играта е със страхотна графика и са използвани цветове, за да уловят мистиката на Древен Египет. Сред символите ще намерите, мумии, сфинксове, скиптър и други популярни предмети от митологията. Като най-високо заплатен естествено е лика на Бог Ра.

Бонус рундове и безплатни завъртания

Трябва да обърнете голямо внимание на скатер символите в Rise of Ra, тъй като те са от съществено значение за стартиране на функцията за безплатни завъртания на играта. Когато три или повече скатер символа се появят на барабаните, този режим започва да се играе. След това ще получите 15 безплатни завъртания в резултат на това. Освен това, всички печалби, които натрупате в този режим, се утрояват. Освен това този режим може да се задейства повторно. Ще получите допълнителни 15 безплатни завъртания в допълнение към тези, които вече имате.

Естествено както и при другите игри на провайдъра rise of ra слот има и Jackpot Cards. Джакпота е прогресивен, с четири нива олицетворени от различните бои карти - купа, спатия, каро и пика. Джакпота се пада на случаен принцип и пред играча се отваря нова игра с обърнати надолу карти. Когато играчът разкрие три еднакви карти, то той печели съответния за боята джакпот.

Плюсове и минуси на Rise of Ra

Ротативки Rise of Ra определено са много популярен слот. С това следва да разгледаме всички негови слаби и силни страни, за да направим добра оценка.

  • Предимства

  • Джакпот с карти
  • Дублиране на печалба
  • Голям избор от залози
  • Безплатни завъртания
  • Добра графика
  • Ограничения

  • Играта е с нисък процент на възвращаемост
  • Малки по коефициент печалби
  • Няма достатъчно функции

Финални думи

След всичката информация нашето заключение е, че това е проста игра с много функции. Можете да влезете в света на Ра и да взаимодействате с неговите съкровища чрез това. Както упътванията, така и иконите са лесни за разбиране. Можете да играете Rise of Ra безплатно по всяко време и навсякъде, а печалбите също са отлични.

Често задавани въпроси

Мога ли да играя с истински пари казино игри Rise of Ra online?

Може да играете играта с истински пари, а също така има и демо версия Rise of Ra безплатно.

Има ли бонуси в ротативки online Rise of Ra?

Да - освен безплатни завъртания, може да спечелите и Jackpot Cards.

Има ли джакпот в Rise of Ra?

Да, в играта може да спечелите Cards Jackpot с четири различни нива.

Има ли безплатни завъртания или бонус режим в Rise of Ra?

Играта предлага бонус завъртания с множител по 3.