Buffalo Blitz онлайн слот от Playtech

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
6-4
RTP
95.9%
Джакпот игра
Дата на пускане
2017
Линии за слот
4096
Волатилност
Висока
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
6
Максимална печалба
300x
Wild символ
Минимален залог
0,4
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Животни
Максимален залог
80
Бонус игра
Мултипликатор

Подобни слотове

Къде да играем Buffalo Blit

Факти & цифри за играта

Buffalo Blitz Онлайн СлотЗа почитателите на диви животни и любителите на красиви природни пейзажи, Buffalo Blitz е точният избор. Създаден от нaй-голямата компания за разработване на казино софтуер Playtech, този слот ще ви отведе на едно вълнуващо пътешествие. Този слот предлага цели 4096 възможни печеливши комбинации, които могат да се генерират на 6 барабана. Предимство на играта е, че е оптимизирана за мобилни устройства и освен да я играете от компютър, можете да я играете директно от вашия уеб браузър на мобилния си телефон или таблет. С тази статия целим да ви запознаем с този вълнуващ слот.

Бонус функции

Символи в играта

Графиката е много добра, както наблюдаваме при повечето слотове на Playtech. На фона на красив пейзаж може да видите различни животни като игрални символи - лъв, миеща мечка, елен. Залозите започват от минимален 0,40 до максимален 80,00, като средния RTP от 95,96%. Ако имате късмет и подредите 6 от символите с животни, това ще ви осигури печалба от цели 250 монети. А нареждането на минимум 2 еднакви символа носи минимална печалба от 10 монети. Вторият вид икони в Buffalo Blitz са знаците от карти, съответно A, K, Q, J, 10 и 9, като те носят по-ниски печалби.

Бонус рундове & безплатни завъртания

В Buffalo Blitz липсва джакпот, но за сметка на това може да откриете скатери и wilds. Wild в тази игра е представен от диамант и може да се появи на барабани номер 2,3,4,5 и 6. Той може да замести всички други символи и да осигури много печеливши завъртания и комбинации. Както при повечето сходни игри, подредбата на 3 или повече скатер символи води до безплатни завъртания. В Buffalo Blitz техният брой може да стигне до 100.По време на безплатните завъртания, появата на wild символ ще умножи всяка ваша печалба от 2 до 5 пъти. Появата на 2 или повече скатера по време на безплатните игри ще задейства допълнителни завъртания.

Таблици с печалби и печеливши комбинации

Слот символи

Въведете залог на линия:
Слот символи
Икона Символ 2 Символи 3 Символи 4 Символи 5 Символи
Девет Девет x0.25 x0.5 x2
Десет Десет x0.25 x0.5 x2
Вале Вале x0.25 x0.75 x2
Дама Дама x0.25 x0.75 x2
Поп Поп x0.5 x1 x2.5
Асо Асо x0.5 x1 x2.5
Лос Лос x0.25 x1 x2 x3.75
Мечка Мечка x0.25 x1 x2 x3.75
Енот Енот x0.375 x1.25 x3.75 x5
Пума Пума x0.375 x1.25 x3.75 x5
Scatter Scatter
Бъфало Бъфало x1 x3.75 x5 x6.25
Wild Wild

Buffalo Blitz - плюсове и минуси

Buffalo Blitz несъмнено е една страхотна и завладяваща игра с доста предимства, но не бива да игнорираме и нейните недостатъци. Нашият екип от специалисти ще сподели напълно обективно част от тях, след като тестваха геймплея.

  • Предимства

  • Играта има огромен брой линии
  • В нея са добавени wild и scatter символи за по-големи печалби
  • Висок процент на възвращаемост
  • Страхотна графика с много добро качество
  • Бонус режим с безплатни завъртания
  • Ограничения

  • Липса на джакпот
  • Печалбите са чести, но сравнително малки

Финални думи

В общи линии Buffalo Blitz е една доста интересна и завладяваща игра. Като недостатък някои играчи могат да отчетат липсата на възможност за спечелването на джакпот, но пък играта компенсира с много други предимства. Идеална е за любителите на бонус игри в слота, тъй като могат да спечелят безплатни завъртания.

Често задавани въпроси

Мога ли да спечеля реални пари от тази игра?

Както при всички останали слот игри, възможността за залог с реални средства, осигурява и спечелването на реални такива.

Има ли възможност за безплатни игри в Buffalo Blitz?

Да, Buffalo Blitz осигурява възможност за до 100 безплатни завъртания, посредством подредбата на 3 или повече skatter символа.

Нужно ли е да депозирам, за да играя тази игра?

Не е необходим депозит с реални средства за тази игра. Тя разполага и с демо версия, която е от полза, за да се запознаете със същината на играта.

Мога ли да играя тази игра от всякъде?

Разбира се! Можете да играете Buffalo Blitz от вашият компютър, мобилен телефон или таблет, в уюта на вашия дом.