Super Lion онлайн слот от Playtech

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
5-3
RTP
96.5%
Джакпот игра
Дата на пускане
2019
Линии за слот
10
Волатилност
Висока
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
5
Максимална печалба
993x
Wild символ
Минимален залог
0.1
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Драгоценни камъни
Максимален залог
1 000
Бонус игра
Мултипликатор

Подобни слотове

Kъде да играем Super Lion

Факти & цифри за играта

Super Lion Онлайн СлотАко сте фен на игрите със скъпоценни камъни, то със сигурност Super Lion е играта за вас и ще ви допадне много. Играта e разработена от един от най-големите разработчици на софтуер Playtech и очарова със своя блясък и еуфория от цветове. Въпреки, че името навежда на мисълта за животинска тематика, основното в тази игра са диамантите. Играта е оптимизирана за мобилни устройства и се предлага от повечето български букмейкъри. В следващите редове ще ви запознаем по-подробно с играта, нейните функции и ще разберем дали има опция за джакпот и бонус игри.

Бонус функции

Символи в играта

Слота предлага 10 печеливши линии, които са разположени на 5 барабана. Поради тази причина може да изберете общия залог, а не сума за залог на линия. Играта е подходяща както за играчи, които предпочитат ниски залози, така и такива които предпочитат високи., тъй като залозите започват от минимален 0,10 до максимален 1000,00. Вариацията е от ниска до средна с RTP от 96,50%. Символите са скъпоценни камъни, които са оцветени в 5 от цветовете на дъгата, а Wild символ е лъвът. За да спечелите големия джакпот е нужно да подредите всички цветове

Бонус рундове & безплатни завъртания

Super Lion не от слотовете, които имат кой знае колко бонус режими. Освен, че можете да спечелите парични награди при всяко завъртане, подреждайки символите на барабаните, по-печелившо е да следите за бонус символите. Това е лъвът, който се появява на барабани 2,3 и 4. Wild символа има функцията да замести останалите символи, което води до по-лесна печалба. В тази игра wilds може да задействат допълнителни безплатни завъртания. А ако имате късмета да се появят на барабан номер 3, се разширяват, преди да завъртите отново. В случай че ви се падне още един бонус символ в този момент, получавате още едно повторно завъртане.

Другият голям плюс е, че имате шанс да спечелите страхотен прогресивен джакпот, като съберете 5 джакпот скъпоценни камъка. Прогресивните джакпоти са нещо обичайно за Playson и в този слот отново не ги пропускат.

Таблици с печалби и печеливши комбинации

Слот символи

Въведете залог на линия:
Слот символи
Икона Символ 2 Символи 3 Символи 4 Символи 5 Символи
Wild Wild
Омега Омега x5 x20 x30
7 7 x2.5 x5 x12.5
Златен диамант Златен диамант x1 x2.5 x6
Зелен диамант Зелен диамант x0.8 x2 x5
Розов диамант Розов диамант x0.7 x1.5 x4
Син диамант Син диамант x0.5 x1.2 x3.5
Червен диамант Червен диамант x0.5 x1 x3

Super Lion - плюсове и минуси

Със сигурност Super Lion е един привлекателен и забавен слот с много предимства. Но разбира се, както всички останали ротативки има и своите недостатъци. Ето кратък списък на ключовите точки.

  • Предимства

  • Възможност за печалба на прогресивен джакпот
  • Страхотна графика и вълнуващи звукови ефекти
  • Възможност за печалба на повторно завъртане с разтягащ се wild
  • Слота има доста висока възвръщаемост - 96,50%
  • Ограничения

  • Липсва скатер символ
  • Няма голямо разнообразие от бонус функции
  • Малко печеливши линии

Финални думи

Ако сте любител на игрите със скъпоценни камъни и wild символи, Super Lion от Playtech със сигурност ще ви допадне. Играта разполага с всичко необходимо за едно приятно и разпускащо изживяване. Има доста сходни като интерфейс игри, но прогресивният джакпот в Super Lion и дава добро предимство сред тях.

Често задавани въпроси

Мога ли да печеля реални пари от Super Lion?

Разбира се! Когато залагате реални средства, винаги можете и да спечелите и реални такива.

Кой е най-ценният символ в Super Lion?

Най-ценният символ в Super Lion, както подсказва името, е лъвът. Той е разгръщащ се символ и може да замести всички останали.

Нужно ли е да депозирам, за да играя тази игра?

Ако желаете да спечелите реални средства, съответно е нужно да депозирате реални такива. Но също така играта има и демо версия.

Слотът Super Lion има ли джакпот?

Слотът Super Lion има джакпот, както повечето подобни игри. В случая той е прогресивен джакпот, което е плюс за играча.