Super Lion онлайн слот от Playtech

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
5-3
RTP
96.5%
Джакпот игра
Дата на пускане
2019
Линии за слот
10
Волатилност
Висока
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
5
Максимална печалба
993x
Wild символ
Минимален залог
0.1
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Драгоценни камъни
Максимален залог
1 000
Бонус игра
Мултипликатор

Подобни слотове

Kъде да играем Super Lion

Факти & цифри за играта

Super Lion Онлайн СлотАко сте фен на игрите със скъпоценни камъни, то със сигурност Super Lion е играта за вас и ще ви допадне много. Играта e разработена от един от най-големите разработчици на софтуер Playtech и очарова със своя блясък и еуфория от цветове. Въпреки, че името навежда на мисълта за животинска тематика, основното в тази игра са диамантите. Играта е оптимизирана за мобилни устройства и се предлага от повечето български букмейкъри. В следващите редове ще ви запознаем по-подробно с играта, нейните функции и ще разберем дали има опция за джакпот и бонус игри.

Бонус функции

Символи в играта

Слота предлага 10 печеливши линии, които са разположени на 5 барабана. Поради тази причина може да изберете общия залог, а не сума за залог на линия. Играта е подходяща както за играчи, които предпочитат ниски залози, така и такива които предпочитат високи., тъй като залозите започват от минимален 0,10 до максимален 1000,00. Вариацията е от ниска до средна с RTP от 96,50%. Символите са скъпоценни камъни, които са оцветени в 5 от цветовете на дъгата, а Wild символ е лъвът. За да спечелите големия джакпот е нужно да подредите всички цветове.

Бонус рундове & безплатни завъртания

Super Lion не от слотовете, които имат кой знае колко бонус режими. Освен, че можете да спечелите парични награди при всяко завъртане, подреждайки символите на барабаните, по-печелившо е да следите за бонус символите. Това е лъвът, който се появява на барабани 2,3 и 4. Wild символа има функцията да замести останалите символи, което води до по-лесна печалба. В тази игра wilds може да задействат допълнителни безплатни завъртания. А ако имате късмета да се появят на барабан номер 3, се разширяват, преди да завъртите отново. В случай че ви се падне още един бонус символ в този момент, получавате още едно повторно завъртане.

Другият голям плюс е, че имате шанс да спечелите страхотен прогресивен джакпот, като съберете 5 джакпот скъпоценни камъка. Прогресивните джакпоти са нещо обичайно за Playson и в този слот отново не ги пропускат.

Super Lion - плюсове и минуси

Със сигурност Super Lion е един привлекателен и забавен слот с много предимства. Но разбира се, както всички останали ротативки има и своите недостатъци. Ето кратък списък на ключовите точки.

  • Предимства

  • Възможност за печалба на прогресивен джакпот
  • Страхотна графика и вълнуващи звукови ефекти
  • Възможност за печалба на повторно завъртане с разтягащ се wild
  • Слота има доста висока възвръщаемост - 96,50%
  • Ограничения

  • Липсва скатер символ
  • Няма голямо разнообразие от бонус функции
  • Малко печеливши линии

Финални думи

Ако сте любител на игрите със скъпоценни камъни и wild символи, Super Lion от Playtech със сигурност ще ви допадне. Играта разполага с всичко необходимо за едно приятно и разпускащо изживяване. Има доста сходни като интерфейс игри, но прогресивният джакпот в Super Lion и дава добро предимство сред тях.