Онлайн слот Starlight Princess от Pragmatic Play

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
6-5
RTP
96.5%
Джакпот игра
Дата на пускане
2021
Линии за слот
20
Волатилност
Висока
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
6
Максимална печалба
5 000x
Wild символ
Минимален залог
0,20
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Източна
Максимален залог
100
Бонус игра
Мултипликатор

Подобни слотове

Къде да играем Starlight Princess

Факти и специфики на играта

Starlight Princess Онлайн СлотСлот машината Starlight Princess е приказна слот машина, която можете да намерите в повечето български онлайн казина. Pragmatic Play e провайдъра виновен за създаването на страхотната Starlight Princess. Тази компания има дълга история в софтуерната индустрия за казино игри и има солидна репутация. Тази слот машина има 6 барабана и 5 реда. Тъй като има функция за победа във всички варианти, вие не получавате фиксиран брой печеливши линии. Слотът има RTP над средния от 96,5%. Слот играта Starlight Princess включва 9 символа на тема принцеси и имат кралско усещане. Печалба се получава при съпоставяне на 8 или повече от един и същи символ. Скатер символът в тази игра е принцесата и няма уайлд символ.

Бонус функции

Символи в играта

За да спечелите слота Princess Starlight Pragmatic Play , трябва да получите 8-30 съвпадащи символа в игралното поле. Играта има девет редовни и един скатер символ с коефициенти от 5 до 2000. Коефициентите се променят в зависимост от размера на залога. По-нископлатените символи включват скъпоценни камъни в различни цветове. Ако получите 12 или повече от един и същи тип символ, получавате между 2X и 10X вашия залог. По-високоплатените символи са красиви емблеми на звезда, луна, сърце и слънце. Ако получите 12 или повече от един и същи тип символ, получавате между 12X и 50X вашия залог.

Бонус игри и безплатни завъртания

Starlight Princess предлага функциите купи бонус, бонус безплатни завъртания, задействани от скатер и функция множител. Функцията за безплатни завъртания се активира, когато получите четири или повече скатер символа. След това получавате 15 безплатни завъртания и в зависимост от това дали сте получили 4, 5 или 6 скатер символа, ще получите директна печалба от 3X, 5X или 100X от вашия залог. При три или повече скатер символа по време на функцията за безплатни завъртания, ще получите допълнителни пет безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания в Starlight princess Pragmatic Play се появяват символи множители на печалбата, които се натрупват при всяко завъртане. Може да влезете в режима безплатни завъртания и без да попаднете на скатери – за тази цел просто трябва да натиснете на бутона купи бонус и режима се стартира. Цената на бонуса е равна на залога умножен по 100. Друг вариант е да изберете функцията увеличи залога с 25%, което ви дава по-голям шанс да попаднете на четири скатера. Важно е да споменем, че в Starlight princess Pragmatic Play при генериране на печеливша комбинация, независими дали в бонус или нормален режим, символите се премахват и на тяхно място идват други.

Таблица с изплащане и печеливши комбинации

Слот символи

Въведете залог на линия:
Слот символи
Икона Символ 2 Символи 3 Символи 4 Символи 5 Символи
Златен камък Златен камък x0.25 x0.75 x2
Тюркоаз камък Тюркоаз камък x0.4 x0.9 x4
Зелен камък Зелен камък x0.5 x1 x5
Син камък Син камък x0.8 x1.2 x8
Червено сърце Червено сърце x1 x1.5 x10
Звезда Звезда x1.5 x2 x12
Слънце Слънце x10 x25 x50
Луна Луна x2 x5 x15
Сърце Сърце x2.5 x10 x25
Scatter Scatter x3 x5 x100

Starlight Princess плюсове и минуси

Starlight princess Pragmatic както разбрахте е много интересен и вълнуващ слот. Нека да разгледаме и систематизираме предимствата и недостатъците му.

  • Предимства

  • Starlight princess Pragmatic Play има режим безплатни завъртания
  • Купи бонус опция
  • Множители на печалби
  • Ограничения

  • Висока цена за закупуване на бонус
  • Няма гарантирана 100% възвращаемост на закупения бонус
  • Сравнително ниски печалби в нормален режим на игра

Заключение

Въпреки че основната игра Starlight princess Pragmaticосигурява забавни завъртания, приключението наистина започва в бонус играта, където общият множител се увеличава и натрупва. Това отваря възможността за масивни общи множители, което може да доведе до много вълнуващи печалби. Starlight Princess Pragmatic Play e вълнуващ слот с интересна тематика и страхотен интерфейс.

Често задавани въпроси

Предлага ли Starlight princess Pragmatic Play безплатни завъртания?

Да, играта има режим с безплатни игри.

Какъв е процента на възвращаемост (RTP)?

Този слот има доста висока възвращаемост – 96,5%.

Мога ли да играя Starlight princess Pragmatic безплатно?

Да, можете. Имайте предвид, че демо версията няма опция купи бонус.