Sweet Bonanza слот игра от Pragmatic Play

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
6-5
RTP
96.5%
Джакпот игра
Дата на пускане
2019
Линии за слот
0
Волатилност
Средна
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
6
Максимална печалба
21 175x
Wild символ
Минимален залог
0,2
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Сладка
Максимален залог
100
Бонус игра
Мултипликатор

Подобни слотове

Къде да играем Sweet Bonanza

AlphaWin Logo

Rating: 9.0/10

 • Невероятно разнообразие от игри от утвърдени доставчици
 • Страхотни бонуси за нови клиенти
 • Лесна, бърза и сигурна регистрация на акаунт
 • За момента казиното няма мобилно приложение
 • Skrill
 • Bank Transfer

Факти и цифри за играта

Sweet Bonanza Слот

Играейки Sweet Bonanza от Pragmatic Play вие може да умножите до 21 175 пъти общия ви залог. Играт е разработена със 6 барабана, a RTP процентът на Sweet Bonanza е 96,49%.

Задействайки функцията безплатни завъртания, можете да се възползвате от 10 безплатни завъртания. Потърсете тук бомбата на дъгата, която може да увеличи вашите печалби от безплатни завъртания с множители до 100x. Разберете всичко за играта Sweet Bonanza тук и сега, независимо дали сте на таблет, компютър или телефон.

Бонус функции

Акцентът на Sweet Bonanza са барабаните и безплатните завъртания. Ако успеете да задействате безплатните завъртания, внимавайте за множители, които могат да увеличат изплащанията с до 100 пъти.

Когато формирате печеливша комбинация, функцията Tumble се задейства. Успешните символи се премахват от мрежата и нови символи се появяват и ги заменят. Ако това доведе до създаване на нова печеливша комбинация, процесът се повтаря. Паданията продължават да идват, докато спре да се образува печеливша комбинация.

Ante Bet функция - Ако играете на 1 монета на завъртане, това ще ви струва 1.25 монети. В замяна ще имате допълнителни скатер символи.

Символи на играта

Играта не разполага с уайлд символ. Сред най-добре платените символи в играта ще намерите различни видове бонбони. По отношение на скатер символите може да откриете близалката, която е ключът към стартирането на кръга на безплатните завъртания, понеже е най-ценният символ. Също така има и плодови символи, които са с по-ниско заплащане.

Бонус рундове и безплатни завъртания

За да задействате функцията за безплатни завъртания, приземете 4, 5 или 6 от близалката на едно и също завъртане. Вашата награда е изплащане от 3, 5 или 100 x общия ви залог плюс бонус тригер от 10 безплатни завъртания.

Присъединяването към действието по време на функцията е символът на бонбони бомба. Тези бомби с цвят на дъгата имат множители до 100x. Ако трябва да получите печеливша комбинация, както и 20x бонбона бомба и 10x бонбона бомба, стойностите на множителя се добавят заедно (т.е. 30x) към вашата печалба от това преобръщане/безплатно завъртане.

Възможни са и ретригери. Приземяването на 3 скатера при едно и също завъртане добавя още 5 безплатни завъртания към вашия резултат.

Sweet Bonanza плюсове и минуси

След излизането си, слотът Sweet Bonanza се превърна в нещо като любимец на феновете. Дизайнът и геймплеят са доста прости, но играта си има и своите малки негативи.

 • Предимства

 • Възможни са огромни 21,175 x печалби
 • Отлична функция за безплатни завъртания
 • Визуално превъзходен
 • Ограничения

 • Темата може да не се хареса на някои

Заключение

Прочетохте защо Sweet Bonanza е сред любимите игри на слот феновете, но най-добрия начин да си направите заключение, е вие самите да я изпробвате. Може да изглежда супер сладко, но това е променлив слот и вариацията тук е голяма. Темата няма да е за всеки, но ако обичате сладко, вероятно ще искате да пробвате Sweet Bonanza.

Често задавани въпроси

Колко е RTP на Sweet Bonanza?

RTP процентът на Sweet Bonanza е 96,49%.

Каква е максималната печалба на Sweet Bonanza?

Този слот може да изплати до 21 175 пъти общия ви залог на безплатно завъртане. Ключът към големи изплащания от множителите на бонбони бомби, които могат да достигнат 100x.

Има ли безплатни завъртания на Sweet Bonanza?

Функцията за безплатни завъртания започва с 10 безплатни завъртания, но можете да спечелите неограничени допълнителни безплатни завъртания.

Има ли демо на Sweet Bonanza?

Да, можете да играете в режима на безплатна игра Sweet Bonanza.