Diamond Monkey онлайн слот от Amatic

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
5-4
RTP
94.9%
Джакпот игра
Дата на пускане
2017
Линии за слот
50
Волатилност
Ниска
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
5
Максимална печалба
200 000
Wild символ
Минимален залог
5
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Съкровища
Максимален залог
100
Бонус игра
Мултипликатор

Подобни слотове

Къде да играем Diamond Monkey

AlphaWin Logo

Rating: 9.0/10

 • Невероятно разнообразие от игри от утвърдени доставчици
 • Страхотни бонуси за нови клиенти
 • Лесна, бърза и сигурна регистрация на акаунт
 • За момента казиното няма мобилно приложение
 • Skrill
 • Bank Transfer

Факти & цифри за играта

Diamond Monkey онлайн слотСред разнообрзаните и интересни игри от Amatic ще открием Diamond Monkey, която е нестандартна слот игра с индийски мотиви. В играта Wild и Scatter са един и същ символ, а именно Хануман, индийски бог на маймуната. Diamond Monkey се изтъква с нестандартни и отличителен дизайн. Diamond Monkey разполага с 50 печеливши линии в 5 барабана и 3 реда - сравнително стандартното както останалите слотове. Те има 94,9% RTP което я прави подходяща за новобранци.

Бонус функции

Тази слот игра има уайлд символ, който може да се трансформира във всеки символ, необходим за създаване на печеливша игра. За да направи геймплея по-ангажиращ, той включва символ на разпръскване, който може да се появи навсякъде по барабаните (дори на линия за печалба) и ще отбележи печалба.

Предлаганата опция за автоматична игра ще ви бъде полезна, ако сте уморени да натискате бутона за възпроизвеждане отново и отново, искате да настроите залозите автоматично и просто изчакайте, докато спечелите. Интересното е, че за тази игра са налични някои безплатни завъртания, които можете да изпробвате и дори да спечелите реални пари.

Символи на играта

Красивите скъпоценни камъни се предлагат в различни искрящи цветове. Приземяването на комбинация от тези красиви камъни ще ви възнагради с 5 до 100 монети. Златното цвете може да ви спечели до 250 монети, докато зеленият слон може да донесе награди до 300 монети. Златната кутия може да възнагради до 400 монети и ще получите до 500 монети за посещение на пищния дворец. Ако съберете 5 диаманта, можете да спечелите джакпота до 1000 монети.

Маймуната ви предлага повече шансове за печалба, като действа едновременно като скатер и див. Като уайлд, маймуната може да замени други символи, за да образува печеливши комбинации.

Бонус рундове & безплатни завъртания

Вие може да получите 10 безплатни завъртания, ако случайно нацелите 3 или повече Scatter символа. И на всичкото отгоре, ако отново ви се паднат 3 или повече Scattera по време на безплатните завъртания които са ви се паднали, броят на безплатните завъртания ще се увеличи още повече. Преди да започнат безплатните завъртания, играча ще получи символ на случаен принцип, който ще ви плаща независимо къде се падне.

ТАБЛИЦИ С ПЕЧАЛБИ И ПЕЧЕЛИВШИ КОМБИНАЦИ

Слот символи

Въведете залог на линия:
Слот символи
Икона Символ 2 Символи 3 Символи 4 Символи 5 Символи
Златен камък Златен камък x0.1 x0.3 x1
Лилав камък Лилав камък x0.1 x0.3 x1
Червен камък Червен камък x0.16 x0.6 x2
Зелен камък Зелен камък x0.16 x0.6 x2
Цвете Цвете x0.4 x1.6 x5
Слон Слон x0.5 x2 x6
Ковчег Ковчег x0.6 x3 x8
Дворец Дворец x0.8 x4 x10
Диамант Диамант x1.2 x6 x20
Wild / Scatter Wild / Scatter x1

Diamond Monkey - плюсове и минуси

Въпреки че не можем да кажем, че бяхме очаровани от тази игра, тя има някакъв чар. Като оставим настрана леко остарели визуализации и бонуси, възниква очевиден въпрос. Трябва ли да пуснете тази версия на Amatic?

 • Предимства

 • Забавен за игра гемплей
 • Скатера и уайлда са един символ, което прави спечелването на джакпота лесно
 • Ограничения

 • ретро графики
 • Липса на голяма волтативност

Заключение

Diamond Monkey е съвместим с мобилни устройства слот, макар и с ниска променливост, предлага страхотни награди и завладяващ геймплей. Просто ги опитайте първо в демо версията и сами ще видите процента на успех. Това кратко но ясно ревю потвърждава факта че играта наистина си заслужава да бъде пробвана!

Често задавани въпроси

Нужно ли е да се тегли Diamond Monkey, за да се играя?

Не. Всичко, което трябва да направите, е да отидете онлайн до платформа, която има играта, там можете да я играете безплатно от браузъра си.

Кой символ е Wild и Scatter в Diamond Monkey?

Ролята на Wild и Scatter в Diamond Monkey в слот играта е Хануман - индийски бог на маймуната.

Колко е RTP на Diamond Monkey?

Това е игра със средна волатилност (94,9% RTP) и ниска волативност. Ако сте начинаещ или ако харесвате малки, но последователни печалби, тя е за вас.