Starburst - онлайн слот от NetEnt

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
5-3
RTP
96.0%
Джакпот игра
Дата на пускане
2013
Линии за слот
10
Волатилност
Средна
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
5
Максимална печалба
5 000x
Wild символ
Минимален залог
0,01
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Пространство
Максимален залог
100
Бонус игра
Мултипликатор

Подобни слотове

Къде да играем Starburst

Какво може да очакваме от слота на NetEnt

Starburst Слот онлайнСъздадена от NetEnt през 2012 г., онлайн слот машината Starburst се превръща в една от най-популярните игри в онлайн казината по целия свят, а също така и в България. Ротативката е създадена с пет барабана, преливащи от блясък и печалби. Обърнете специално внимание на Starburst Wild, който се разширява, за да покрие един цял барабан, предлагайки повече шансове за завършване на печеливша линия. Освен това ще ви награди с до три повторни завъртания, за да продължите да увеличавате тази потенциална печалба. Може да спечелите залога си умножен до цели 5000 пъти. Нека да разгледаме по-подробно този слот, както и всички негови функции в следващите редове.

Бонус възможности и функции на слота

Символи в играта

Символите в играта са като скъпоценни камъчета с различни цветове - лилаво, синьо, червено, зелено и жълто. Други символи са диамант, 7-ца и бар, като изброяваме всички символи по големина на печалбите от най-ниско до най-високо изплащащите. Седмицата може да ви донесе печалба в размер до 25 пъти залога ви, докато бар цели 50. Всички тези символи са разпределени в на 5 барабана и 10 различни платежни линии.

Бонус функции в играта

Starburst няма кой знае колко бонус игри, но има няколко функции имплементирани директно в самата игра и могат да донесат вълнуващо преживяване на всеки играч. Те не са кой знае колко забележителни, но оказват голямо влияние на играта.

  • Функция Starburst - Дивите символи на Starburst се появяват само на барабаните 2, 3 и 4. Когато на тези барабани се появят 1 или повече диви звезди, функцията Starburst Wild се задейства, при което Wildburst wilds се разширяват, за да покрият целия барабан. спин. Ако по време на повторното завъртане се появи нова дива, тя се разширява и остава заедно с всички предишни разширени звезди за ново превъртане.

Starburst - плюсове и минуси

Като всяко нещо и тази слот игра има плюсове и минуси. Въпреки, че е интересна и добре разработена игра, има някои недостатъци. Заедно с тях ще разгледаме и предимствата в редовете по-долу.

  • Предимства

  • Цветен интерфейс
  • Потенциал за големи печалби
  • Висок процент на възвращаемост - 96.01%
  • Оптимизирана за телефон
  • Ограничения

  • Липса на джакпот
  • Липса на безплатни завъртания
  • Липса на бонус игри

Заключение

Starburst е популярна и забавна игра разработена от NetEnt, с доста добър процент на възвращаемост (RTP) - цели 96.01%. Сравнително проста и класическа игра, която е супер подходяща за начинаещи казино играчи. Като цяло слота е добър, макар и да липсват бонус функции и може да се забавлявате, докато играете.

Често задавани въпроси

Предлага ли Starburst безплатни завъртания?

За съжаление не, но предлага респин функция .

Какъв е процента на възвращаемост (RTP) за Starburst?

Този слот има доста висока възвращаемост - 96.01%, което е доста добър процент.

Има ли джакпот в Starburst?

Липсва джакпот, което може да е разочароващо за някои играчи.

Трябва ли да депозирам, за да играя Starburst?

Хубавата новина е, че почти всички казина предлагат и демо версия на тази игра, така че може да се играе и без направен депозит.