Spirit of Egypt: Hold and Win слот игра на Playson

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
5-3
RTP
95.4%
Джакпот игра
Дата на пускане
2021
Линии за слот
20
Волатилност
Висока
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
5
Максимална печалба
x6000
Wild символ
Минимален залог
0,2
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Древни цивилизации
Максимален залог
100
Бонус игра
Мултипликатор

Подобни слотове

Къде да играем Spirit of Egypt: Hold and Win

Факти и цифри за играта

Spirit of Egypt: Hold and Win слот игра на Playson

Spirit of Egypt: Hold and Win е заглавието, разработено от добре известното студио Playson. Той стана хит сред комарджиите със своя вълнуващ двигател и невероятни произведения на изкуството.

Spirit of Egypt използва стандартно оформление 5 на 3 барабана, което е домакин на 20 печеливши линии и има джакпот от 5000x. Spirit of Egypt Hold and Win се играе на всички съвместими устройства като предоставя възможността за залог от 0,20 лв до 100 лв.

Сред функциите, внедрени в Spirit of Egypt: Hold and Win са подредени диви символи. Безплатни завъртания, по време на които барабаните се синхронизират за по-големи печалби. И разбира се функцията Hold and Win с нейна помощ можете да получите допълнителни награди и възможност да спечелите един от трите джакпота.

Бонус функции

Видео слотът на Playson с египетска тематика включва подредени уайлдове като дама-скарабей, безплатни завъртания с функция за синхронизирани барабани и бонус игра задръж и спечели, където бонус символите на скарабей се сливат, за да създадат по-големи печалби.

Символи на играта

Символът с размер 1x2 „Cleopatra Wild“ се върти вместо обикновени символи, за да ви помогне при образуването на печеливши комбинации. Те са най-търсеният символ и най-ценният, за който трябва да се внимава, кацайки 5 на печелившата линия и ще вземете 25 пъти своя залог. Другият символ от най-високо ниво е емблемата на змията, която плаща страхотно 12,5 пъти вашия залог на печеливша линия.

Други символи, за които трябва да внимавате, включват „Scatter“ и „Scarab“, които се използват за активиране на бонус игрите. Четири други символа, както и „A, K, Q и J“ съставляват останалите и таблицата за заплащане е структурирана по следния начин.

Бонус рундове и безплатни завъртания

10 завъртания се издават, когато се появят три или повече символа на входа на пирамидата. В тях от 2 до 5 барабана са синхронизирани и показват идентичен набор от символи.

Също така шест или повече символа висулка ще ви дадат многократни безплатни завъртания. Първоначално се присъждат 3 повторения, при които символите на Скарабея се превръщат в лепкави. Нови бонус символи нулират брояча на 3 завъртания. Колкото повече символи съберете, толкова по-голям ще бъде джакпотът. Максималната печалба достига 500 000 монети.

Таблица с печалби и печеливши комбинации

Слот символи

Въведете залог на линия:
Слот символи
Икона Символ 2 Символи 3 Символи 4 Символи 5 Символи
Дама Дама x0.25 x0.75 x1.5
Поп Поп x0.25 x0.75 x1.5
Асо Асо x0.25 x0.75 x1.5
Цвете Лотус Цвете Лотус x1 x2 x4
Анх Анх x1.5 x3 x6
Уаджет Уаджет x2 x4 x8
Златна змия Златна змия x2.5 x5 x12.5
Wild Wild x5 x10 x25
Bonus Bonus
Scatter Scatter
Вале Вале x0.25 x0.75 x1.5

Spirit of Egypt: Hold and Win плюсове и минуси

Както всяко нещо, Spirit of Egypt си има своите плюсове и минуси. Тук изброяваме най-открояващите се от тях:

  • Предимства

  • Безплатни завъртания със синхронизирани барабани
  • Бонус игра с допълнителни награди
  • Лимити за печалби и загуби в автоматична игра
  • Ограничения

  • Високата волатилност може да възпира предпазливите играчи
  • Малко пренаситена тематика от египет

Заключение

Точно това, което бихте очаквали от слот с функции за задържане и печалба в Playson. С автентична древноегипетска тема, плавен и удобен геймплей с богат саундтрак. Spirit of Egypt е този, който трябва да вземете предвид за класическо, но носталгично изживяване на слотове, със солидна бонус функция.

Често задавани въпроси

Каква е вариацията на Spirit of Egypt: Hold and Win?

Това е слот с висока вариация. Това означава, че увеличавате риска, но и потенциалните награди, защото печалбите са по-големи, но по-далеч.

Spirit of Egypt: Hold and Win има ли бонус рунд за безплатни завъртания?

Можете да спечелите 10 безплатни завъртания за три скатера. По време на кръга синхронизираните барабани може да са в игра, за да увеличите шансовете ви.

Spirit of Egypt: Hold and Win има ли бонус игра?

Намерете достатъчно скарабеи и вашите барабани ще се разширят и ще ви дадат шанс да намерите още скарабеи със стойност до x1000.