Book of Dead слот игра на Play’n GO

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
5-3
RTP
96.2%
Джакпот игра
Дата на пускане
2016
Линии за слот
10
Волатилност
Висока
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
5
Максимална печалба
x5000
Wild символ
Минимален залог
0,1
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Древни цивилизации
Максимален залог
50
Бонус игра
Мултипликатор

Къде да играем Book of Dead

Факти и цифри за играта

Book of Dead слот игра на Play’n GOСимволите на таблицата за изплащане са поставени на богат черен фон, очертан в злато - известен в Древен Египет като плътта на боговете. Всички настройки са лесно достъпни от менюто на играта. Ако желаете, можете да щракнете върху бутона Auto Play и да играете между 10 и 100 се върти автоматично.

Можете да намерите различни RTP в Book of Dead онлайн, достигащи 96,21%. Има широка гама от опции за залагане, с минимален залог от 0,10 и максимален от 50,00. Можете да изберете да залагате от 1 до 5 монети, с размер на монетата от 0,01 до 1,00.

Бонус функции

The Book of Dead има 5 барабана, 3 реда и 10 печеливши линии. Може да играете със залози от само 1 ст на печеливша линия. Ако играете с всичките 10 активни печеливши линии, можете да завъртите от 10 ст до 100 лв на завъртане.

С 5 барабана и 3 реда можете да формирате печеливши комбинации, като получите 3 или повече съвпадащи символа на всяка от 10-те печеливши линии, започвайки от барабан 1.

Символи на играта

Сред символите ще намерите боговете Хор, Анубис и Озирис. Също така и традиционните символи на слотовете 10, J, Q, K и A. Други символи включват самия Рич и, разбира се, Книгата на мъртвите.

Завъртете символите на барабаните и ще се окажете 10-5000 пъти по-богат от вашия залог. Символите на Рич също присъстват в кръга на безплатните завъртания като разширяващ се уайлд за още по-големи печалби.

Бонус рундове и безплатни завъртания

Когато символът на книгата се появи като скатер, са необходими 3 или повече навсякъде на барабаните, за да се задейства функцията за безплатни завъртания. Освен изплащане от 2, 20 или 200 пъти общия ви залог, след това влизате в свещена камера, където ще бъдете възнаградени с 10 безплатни завъртания.

Таблица с печалби и печеливши комбинации

Слот символи

Въведете залог на линия:
Слот символи
Икона Символ 2 Символи 3 Символи 4 Символи 5 Символи
Scatter Scatter x1 x10 x100 x500
Осирис Осирис x0.5 x4 x40 x200
Анубис Анубис x0.5 x3 x10 x75
Гор Гор x0.5 x3 x10 x75
Асо Асо x0.5 x4 x15
Поп Поп x0.5 x4 x15
Дама Дама x0.5 x2.5 x10
Вале Вале x0.5 x2.5 x10
10 10 x0.5 x2.5 x10

Book of Dead плюсове и минуси

Като цяло Book of Dead е добре разработена слот игра. Въпреки това винаги е хубаво да се споменават кои са и плюсовете и минусите:

  • Предимства

  • Голяма топ единична печалба до 5 000х на вашия залог
  • Вълнуваща функция за безплатни завъртания
  • Разширяване на Wilds във функцията за безплатни завъртания
  • Отлична графика и звук
  • При най-високо ниво RTP от 96,21% е добър
  • Ограничения

  • Няма прогресивен джакпот
  • RTP е променливo в зависимост от казиното
  • Ще трябва да бъдете търпеливи за печалбите

Заключение

Book of Dead навлиза дълбоко в мистичните съкровища и мистерии на Египет, предлагайки несравнима слот тема с всички функции, които играчите обичат. Със сигурност тази слот игра е сред най-добрите на Play’n GO. Това със сигурност е първокласна слот игра, която е постигнала култов статус. Защо не откриете тайните на Рич Уайлд и Book of Dead?

Често задавани въпроси

Колко е RTP на Book of Dead?

RTP на Book of Dead е 96,21%. За всеки 100лв, които залагате, вие ще спечелите средно 96,21 лв.

Каква е максималната печалба от Book of Dead?

Максималното изплащане на Book of Dead е 5000x общия ви залог на завъртане или безплатно завъртане. Това се печели чрез запълване на барабаните със символа Rich Wilde с висока стойност.

Има ли функция за безплатни завъртания Book of Dead?

Да. Функцията за безплатни завъртания ви дава 10 безплатни завъртания и специален разширяващ се символ. Има и неограничени ретригери за безкрайни безплатни завъртания.

Има ли мобилен слот за Book of Dead?

Слотът Book of Dead е създаден с помощта на HTML5 технология. Това означава, че можете да играете на всяко устройство, което желаете, включително смартфони и таблети.

Мога ли да играя демо на Book of Dead?

Да, имате възможността да пробвате безплатната версия на Book of Dead. Това ви позволява да изпробвате този емблематичен слот, преди да играете с истински пари.