20 Dazzling Hot от Amusnet

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
5-3
RTP
95.8%
Джакпот игра
Дата на пускане
2018
Линии за слот
20
Волатилност
Средна
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
5
Максимална печалба
20.000x
Wild символ
Минимален залог
20
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Плодове
Максимален залог
400
Бонус игра
Мултипликатор

Подобни слотове

Къде да играете 20 Dazzling Hot

Факти и цифри за играта

20 Dazzling Hot от Amusnet

20 Dazzling Hot слот е машина в класически стил с 5 барабана и 20 печеливши линии. Играта има плодова тема със символи като череши, лимони, портокали, грозде и дини. Има и класически слот символи като късметлийската 7 и символа BAR. Играта има RTP от 95,79% и е слот със средна волатилност. Саундтракът е оптимистичен и енергичен, добавяйки към вълнението от играта. Играчите могат да направят минимален залог от 20 кредита и максимален залог от 400 кредита. Играта няма прогресивен джакпот, но предлага фиксиран джакпот от 100 000 кредита. Играта има среден рейтинг на волатилност, което означава, че играчите могат да очакват да спечелят средно големи изплащания доста често. Играта има RTP от 95,79%, което е относително стандартно за онлайн слот машина. Dazzling hot 20 също е съвместим с мобилни устройства, което позволява на играчите да се наслаждават на играта на своите смартфони и таблети.

Бонус функции

Символи в играта

Играта има два специални символа: уайлд символ и скатер символ. Уайлд символът е представен от червеното 7 и може да замести всички други символи с изключение на скатер символа. Скатер символът е представен от символа звезда и за да получи печалба, играчът трябва да попадне на 3, 4 или 5 звезди. Другите символи са естествено плодове - портокали, череши, сливи и грозде.

Бонус рундове и безплатни завъртания

За съжаление 20 Dazzling Hot не предлага бонус режими или задействане на безплатни завъртания, тъй като концепцията за този слот е да се придържа към класиката. Въпреки това имате възможност да спечелите картов джакпот с 4 нива или пък да удвоявате вашите печалби.

20 Dazzling Hot Slot Hits - Предимства и недостатъци

В този раздел ще подчертаем основните силни и слаби страни на 20 Dazzling Hot слот. Ще обсъдим какво е вероятно да се хареса на играчите в играта, както и всички потенциални недостатъци.

  • Предимства

  • Класическа плодова тема
  • Подходяща за начинаещи играчи
  • Оптимизирана за мобилни устройства
  • Ограничения

  • Няма бонус режими
  • Няма безплатни завъртания

Заключение

20 Dazzling Hot е слот машина в класически стил със забавна плодова тема и солиден геймплей. Въпреки че може да няма най-иновативните бонус функции, той все пак предлага шанс за големи печалби със своя фиксиран джакпот и бонус кръг с безплатни завъртания.

Често задавани въпроси

Съвместим ли е 20 Dazzling Hot с мобилни устройства и таблети?

Да, 20 Dazzling Hot е съвместим с мобилни устройства и може да се играе на смартфони и таблети.

Какъв е RTP на 20 Dazzling Hot?

RTP на 20 Dazzling Hot е 95,79%.

Колко печеливши линии има 20 Dazzling Hot?

20 Dazzling Hot има 20 печеливши линии.

Мога ли да играя 20 Dazzling Hot безплатно?

Да, много онлайн казина предлагат демонстрационен или тренировъчен режим, в който можете да играете 20 Dazzling Hot безплатно, без да рискувате реални пари.

Мога ли да спечеля истински пари, като играя 20 Dazzling Hot?

Да, ако играете 20 Dazzling Hot за истински пари в онлайн казино и спечелите, можете да изтеглите печалбите си като истински пари.