Age of Troy слот онлайн от Amusnet

Детайли на слота

Софтуер
Оформление
5-3
RTP
96.0%
Джакпот игра
Дата на пускане
2016
Линии за слот
20
Волатилност
Висока
Скатерен символ
Технология
JS, HTML5
Игрални барабани
5
Максимална печалба
1.000x
Wild символ
Минимален залог
1
Безплатни завъртания
Подреден символ
Видове слотове
Тема на слота
Гръцката митология
Максимален залог
400
Бонус игра
Мултипликатор

Подобни слотове

Къде да играя Age of Troy

Факти и цифри за играта

Age of Troy слот онлайн от Amusnet

Age of Troy е видео слот игра, разработена от Amusnet. Той включва тема от гръцката митология с впечатляваща графика и звукови ефекти. Играта има пет барабана, три реда и 20 печеливши линии. Процентът на възвръщаемост към играча (RTP) на играта е 96%.

Символите в Age of Troy включват класически символи на карти (10, J, Q, K, A), троянски коне, шлемове и кораби. Wild символът е представен от троянския кон и може да замени всеки друг символ с изключение на скатер символа, който е представен от символа на храма.

Играта има няколко бонус функции, включително бонуса за троянски кон, който се задейства при кацане на три или повече уайлд символа на барабаните. Тази функция награждава играчите с безплатни завъртания и множители. Играта има и хазартна функция, която позволява на играчите да удвоят печалбите си, като познаят правилно цвета на скрита карта.

Минималният залог в Age of Troy egt е 1 монета, а максималният залог е 400 монети. Играта включва и прогресивен джакпот, който се задейства на случаен принцип и може да награди играчите с огромни печалби. Играта е достъпна и на мобилни устройства, включително смартфони и таблети.

Бонус функции

Символи в играта

Уайлд символът в Age of Troy е троянският кон, който може да замести всеки друг символ с изключение на скатер символа. Скатер символът е представен от символа храм и може да задейства бонус функцията за безплатни завъртания.

Бонус рундове и безплатни завъртания

Бонусната функция за безплатни завъртания в Age of Troy се задейства при падане на три или повече скатер символа на барабаните. Тази функция награждава играчите с 12 безплатни завъртания и 3x множител. Бонусната функция за троянски кон също се задейства по време на функцията за безплатни завъртания, което дава на играчите още повече шансове за големи печалби.

Age of Troy – Предимства и недостатъци

Age of Troy egt e увлекателен слот с много предимства и интересни функции. Нека в следващите редове да съпоставим всички положителни и негативни аспекти на играте.

  • Предимства

  • Тема за гръцката митология
  • Безплатни завъртания и бонус функции
  • Прогресивен джакпот
  • Съвместимост с мобилни устройства
  • Ограничения

  • Лимитиран брой печеливши линии
  • Не толкова модерен интерфейс

Заключение

Age of Troy е вълнуваща видео слот игра, която отвежда играчите на приключение през гръцката митология. Играта разполага с впечатляваща графика, звукови ефекти и бонус функции, които могат да доведат до големи печалби. Със своята мобилна съвместимост и прогресивен джакпот, тази игра определено си заслужава да опитате.

Често задавани въпроси

Трябва ли да направя депозит, за да играя тази игра?

Да, повечето онлайн казина изискват играчите да направят депозит, но може да пробвате и демо версията.

Кой е най-ценният символ в Age of Troy?

Най-ценният символ в Age of Troy е троянският кон, който е и уайлд символът в играта.

Какъв е процентът на възвръщаемост към играча (RTP) на Age of Troy?

Степента на възвръщаемост към играча (RTP) на Age of Troy е 96,35%.

Достъпна ли е играта за мобилни устройства?

Отговорът е да - може да играте от всяко едно устройство.

Слотът Age of Troy има ли джакпот?

Да, Age of Troy разполага с прогресивен джакпот, който може да бъде задействан на случаен принцип и да награди играчите с огромни печалби.